30 вересня 2016 р.

Участь у роботі навчально-практичного міжнародного семінару з громадянської освіти

  29-30 вересня представник Чернігівського обласного відділення УБА Ірина Розумій взяла участь у роботі навчально-практичного міжнародного семінару з громадянської освіти, що відбувся на базі Національного університету Києво-Могилянська академія.
  Організатори заходу: Центр громадянської освіти Київське братство, Національний університет Києво-Могилянська академія, кафедра політології НАУКМА, Інститут громадянської освіти НАУКМА, ГО Фонд освіта для демократії.
  В роботі семінару висвітлювались питання щодо ролі культури і толерантності у формуванні громадянського суспільства в сучасній Україні; формування активної громадянської позиції та морально-етичних пріоритетів української молоді. Ведучі експерти з політичної та громадянської освіти з України, Німеччини, Азербайджану та Білорусії представили досвід інших країн у галузі громадянської освіти.
  Директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади Володимир Бойко поділився перспективами децентралізації в Україні "Децентралізація – українська перспектива".
  Захід відбувся за підтримки Федерального центру громадянської освіти Федеративної республіки Німеччина.



Немає коментарів:

Дописати коментар