29 вересня 2016 р.

Члени Чернігівського обласного відділення УБА приймали гостей з Переяслав-Хмельницького

  Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек члени Чернігівського обласного відділення УБА радо зустрічали та приймали колег з Наукової бібліотеки Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди, які завітали до Чернігова з культурно-освітньою поїздкою.
  Недарма гості з візитом прибули 29 вересня, адже в цей день Наукова бібліотека Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка святкувала своє 100-річчя від дня заснування. Відвідавши святкове зібрання та привітавши колег, бібліотекарі вирушили до Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В.Г. Короленка. Метою їхнього візиту до Головної бібліотеки Чернігівщини було не тільки вітання працівників книгозбірні з Всеукраїнським днем бібліотек, обмін досвідом, а ще й ознайомлення з давньою історією книгозбірні та будівлею – архітектурною пам'яткою XX століття.
  Звичайно не обійшлося без захоплюючої екскурсії містом легенд – старовинним Черніговом, на якій гості ознайомилися з культурними пам'ятками міста: Дитинцем, підземним печерним комплексом Антонієви печери, Троїцько-Іллінським комплексом та ін.
  Члени Чернігівського обласного відділення УБА завжди раді гостям та, сподіваються, що вони також залишилися задоволеними влаштованим прийом.









Немає коментарів:

Дописати коментар