19 травня 2014 р.

Конференція "Миколаївське регіональне відділення Української бібліотечної асоціації : стратегія розбудови та динамічного розвитку"

   14 травня 2014 р. відбулась конференція  "Миколаївське регіональне відділення Української бібліотечної асоціації : стратегія розбудови та динамічного розвитку".  Привітальним словом роботу конференції розпочала директор Миколаївської ОУНБ ім. О. Гмирьова,  заслужений працівник культури Надія Богза. Також  конференцію привітали депутат обласної ради та заступник начальника управління культури, національностей та релігій. Вони подякували працівникам бібліотек за їх творчу роботу та побажали бібліотекарям подальших успіхів, процвітання та мирного неба над головою.
   У роботі конференції з виступами взяли участь член Президії УБА, голова Чернігівського ОВ УБА, директор Чернігівської ОУНБ ім. В.Г Короленка Інна Аліференко. Вона передала привітання всім учасникам конференції від Президента УБА Ірини Шевченко, працівників офісу, а також подарунки з Чернігівської землі та побажала і надалі бути одним з найкращих відділень в Україні. Про подальший розвиток УБА, місце і роль УБА була представлена презентація "Українська бібліотечна асоціація: засади стратегічного розвитку".


  Огляд досягнень програми "Бібліоміст" за час роботи в Україні, зокрема про співпрацю Миколаївського регіонального відділення з програмою "Бібліоміст", про інновації впроваджені бібліотеками Миколаївщини зробила заступник директора програми "Бібліоміст" Мумтаза Абдуразакова в презентації "Модернізація українських бібліотек".
    У змістовній, ґрунтовній  доповіді про діяльність Миколаївського регіонального відділення, про місце, яке займає МРВ в УБА, про досягнення, партнерства та плани на майбутнє  розповіла голова Миколаївського РВ УБА, директор Миколаївської ОУНБ ім. О. Гмирьова Надія Богза.
    Про підтримку бібліотек  виступила заступник голови Жовтневої райдержадміністрації з соціальних та гуманітарних питань Олена Ткаченко. Про нові формати інформаційного сервісу Регіонального фонду підтримки підприємства в Миколаївській області.
    І на закінчення був проведений  аукціон ідей "Змінюємо бібліотеку разом", модератор заступник директора з автоматизації бібліотечних процесів Моісеєва Наталія. Серед поданих на аукціон ідей учасники конференції обрали 3 найкращих, які будуть втілені в роботу.
    На останок відбулась найприємніша частина конференції. Почесними грамотами Української бібліотечної асоціації за активну роботу, дипломами та спеціальними відзнаками Миколаївського регіонального відділення УБА були нагороджені найкращі працівники області та партнери.
   Творчо підійшли працівники Миколаївського МРВ УБА і до оформлення заходу. Виготовлені ролик про діяльність та напрямки подальшого  розвитку відділення, банери МРВ. Кожний учасник отримав прикрасу у вигляді книги з квітами. Дуже цікавим був "Інноваційний майданчик", де була представлена  роботи всіх 19 ЦБС області.  Бібліотекарі представили розгорнуті експозиції, про свої інновації, величезну кількість роздаткового матеріалу. Настрій у всіх був  піднесений і святковий.  Всі учасники збагатились досвідом і зарядились енергією для нових креативних ідей!






Немає коментарів:

Дописати коментар