22 червня 2019 р.

VII Всеукраїнська літня школа адвокації для бібліотекарів "Нова бібліотечна геометрія: адвокація, молодь, ОТГ"

  З 18 по 22 червня завідувач науково-методичного відділу Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка В. Примак взяла участь у VII Всеукраїнській літній школі адвокації для бібліотекарів "Нова бібліотечна геометрія: адвокація, молодь, ОТГ", що проходила на Кіровоградщині. Організатор школи – Українська бібліотечна асоціація. Учасниками літньої школи адвокації були представники з різних куточків України. Урочисте відкриття відбулося у м. Кропивницькому в Обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського. З вітальним словом до учасників звернулися: в.о голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Коваленко; директор Департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської облдержадміністрації Валентина Животовська; кандидат педагогічних наук, доцент, директор Центру неперервної культурно-мистецької освіти Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, віце-президент УБА Ірина Шевченко. Директор Обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського Олена Геращенко поділилася успіхом роботи по-кіровоградськи та провела екскурсію книгозбірнею.
  Насичені та цікаві 5 днів школи поєднали в собі як професійне навчання від тренерів (І. Шевченко, Я. Хіміч, Т. Богуш, Н. Влезько, В. Польової), так і практичні вправи з планування адвокаційної кампанії в бібліотеках ОТГ, знайомство з діяльністю бібліотек Олександрійської МЦБС, Попельнястівським культурно-освітнім комплексом "Толока", інноваціями в роботі Світловодської центральної міської бібліотеки, надали можливість учасникам поспілкуватися, обмінятися досвідом з колегами з інших областей України.
  По завершенні заходу були підбиті підсумки роботи школи, учасники поділились своїми враженнями, ідеями, отримали сертифікати та подарунки на згадку про цьогорічну школу адвокації. 

Вікторія Примак, завідувач науково-методичного відділу
Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка









Немає коментарів:

Дописати коментар