1 березня 2019 р.

Участь у тренінг-дискусії "European Projects Lab for NGOs" від Представництва ЄС

  1 березня Алла Мальована, заступник директора з наукової та інноваційної діяльності Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка, член президії ГО "Чернігівське обласне відділення УБА" відвідала тренінг-дискусію "European Projects Lab for NGOs" від Представництва ЄС.
  Захід складався із 2 частин. У першій – проведено краш-тест проектних заявок, під час якого учасники мали змогу презентувати власні проекти конкурсних заявок. Інші учасники тренінгу були розділені на 2 групи та відмічали сильні сторони проекту та ті, які можна покращити. Потім своє вагоме слово говорив тренер: Денис Ткачов, експерт з розробки та подання грантових заявок, експерт ініціативи Представництва ЄС Team Europe (м. Харків), який давав цінні поради та висловлював слушні зауваження. Другою частиною заходу був анти-тренінг від Дениса Ткачова "Як не отримати грант від донора".
  Скільки б не вивчав теорію, тільки на практичних прикладах можна аналізувати свої помилки. Захід був справжнім мозковим штурмом для учасників. Дякую організаторам та пану Денису Ткачову особисто!

Алла Мальована, заступник директора з наукової  та інноваційної діяльності Чернігівської ОУНБ  ім. В. Г. Короленка,  член президії ГО "Чернігівське обласне відділення УБА" 

Немає коментарів:

Дописати коментар