3 липня 2018 р.

Бібліотека ім. В. Г. Короленка просить про допомогу

  Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека ім. В. Г. Короленка звертається до своїх читачів, колег, друзів, партнерів, підприємців, банкірів, громадських організацій і жителів міста з проханням про допомогу в подоланні наслідків зливи!

  30 червня 2018 року у Чернігові вирувала негода. Під час сильної зливи сталося підтоплення бібліотеки. Під водою опинилися цінні фонди (у т.ч. місцевих періодичних видань).
  У бібліотеці виникла гостра потреба невідкладного просушування літератури і книгосховища, оперативного ремонту приміщення. Необхідні також паливо, електроенергія і техніка для просушування, фінанси для ремонтних робіт.
  Колектив бібліотеки вживає заходів з порятунку літератури. Частину пошкоджених фондів на просушку забрали до себе місцеві заклади, установи та організації, небайдужі читачі.

  Чернігівська ОУНБ ім. В. Г. Короленка просить направляти фінансову допомогу на р/р 31556348123849 в ГУДКСУ у Чернігівській області, код ЄДРПОУ 02221159, МФО 853592. Призначення платежу: благодійний внесок.







Немає коментарів:

Дописати коментар