18 листопада 2015 р.

Друга група вимушених переселенців починає вивчати "Основи комп'ютерної грамотності"

  18 листопада в Регіональному тренінговому центрі відбувся перший тренінг для другої групи внутрішньо переміщених осіб "Основи комп’ютерної грамотності"  у межах проекту "Інформаційна допомога внутрішньо переміщеним особам – запорука соціальної адаптації", за адміністрування громадської організації "МАРТ" у рамках проекту "Українська регіональна платформа громадських ініціатив", що підтримується Європейською комісією.
  Тренінг розпочався зі знайомства учасників з тренером Наталією Клюкою та між собою. Тренер також ознайомила користувачів з програмою курсу тренінгів і розкладом і вислухала побажання учнів. Керівник проекту "Інформаційна допомога внутрішньо переміщеним особам – запорука соціальної адаптації" Олена Попович розповіла про переваги участі вимушених переселенців у даному проекті. Всі учасники отримали рекламну продукцію у вигляду флаєрів та закладок, а також запрошення відвідувати інші заходи у рамках даного проекту та активно користуватися великим спектром послуг бібліотеки.
  "Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО "Чернігівське обласне відділення УБА" і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу".

Немає коментарів:

Дописати коментар