27 вересня 2013 р.

Святування Всеукраїнського дня бібліотек в Чернігівській ОУНБ ім. В.Г. Короленка

  Завдяки зусиллям Чернігівського відділення УБА цьогорічний День бібліотек у Чернігівській обласній бібліотеці став приводом зустрічі бібліотекарів всієї області, письменників, видавців і справжні з урочистим дійством з концертною програмою та масою позитивних емоцій.
  Маштабність та атмосфера свята просто захоплювала. На святі вдало поєдналися урочиста атмосфера вручення нагород, почесних грамот, подяк бібліотекарям та тепла атмосфера дружньої зустрічі колег.
  Партнери бібліотеки – книговидавці та книготорговельні представники. Київське видавництво "Ліра-К", Головне управління статистики в Чернігівській області, культурно-мистецький центр "Інтермеццо" презентували книжкові новинки, а також подарували книги переможцям та учасникам ярмарку. Адже саме цього року дві бібліотеки Чернігівської області стали призерами Ярмарку "Бібліотечні інновації для громад: створюємо майбутнє" що проходила в м. Сумах, на якому Городнянська ЦБС отримала 1 місце та Чернігівська обласна бібліотека для дітей ім. М. Островського 3 місце. Крім того на святі бібліотеки учасниці та призери ярмарку презентували ще раз свої проекти, а присутні мали змогу оглянути експозиції до кожного проекту.
  Особливим подарунком для присутніх на святі стала автограф-сесія письменників Чернігівщини, бібліотекарі мали змогу поспілкуватися з чернігівськими авторами: С. Дзюбою, М. Ткачем, О. Мамчич, В. Сапоном, Л. Махіною, а також придбати їх книги з автографами.
  Вже традиційно до Всеукраїнського дня бібліотек подарунки та дипломи отримали переможці обласного фотоконкурсу "Життя як книга". Спонсорами конкурсу вже третій рік поспіль були Чернігівське відділення Української бібліотечної асоціації, Райффайзен Банк Аваль, Сервісний центр Fujifilm. Особливо порадувала присутніх концертна програма академічного ансамблю пісні і танцю "Сіверські клейноди" Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, яка просто вразила гостей, закріпила позитивний настрій та підримала свято.


Немає коментарів:

Дописати коментар