4 листопада 2015 р.

Тренінг "Основи комп'ютерної грамотності" для внутрішньо переміщених осіб

  4 листопада в Регіональному тренінговому центрі відбувся тренінг з основ комп’ютерної грамотності для вимушених переселенців за проектом "Інформаційна допомога внутрішньо переміщеним особам – запорука соціальної адаптації", за адміністрування громадської організації "МАРТ" у рамках проекту "Українська регіональна платформа громадських ініціатив", що підтримується Європейською комісією.
  Заняття розпочалося зі знайомства із соціальними мережами. Учасники проекту за допомогою тренера Наталії Клюки зареєструвалися в цікавих для них соціальних мережах і навчилися вільно користуватися даним сервісом.
  Для закріплення вивченого матеріалу займалися на клавіатурному тренажері, щоб розвити навички швидкого набору тексту. Досить насичене заняття відбулося у дружній атмосфері та збагатило новими знаннями і можливостями учасників тренінгу.
  "Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО "Чернігівське обласне відділення УБА" і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу".


Немає коментарів:

Дописати коментар