14 вересня 2015 р.

Перше засідання ініціативної групи "Небайдужі бібліотекарі"

  14 вересня відбулося перше засідання ініціативної групи "Небайдужі бібліотекарі", яку очолює Олена Попович та за участі голови Чернігівського обласного відділення УБА Інни Аліференко, з приводу початку реалізації проекту "Інформаційна допомога внутрішньо переміщеним особам – запорука соціальної адаптації", який став можливий за підтримки Чернігівського обласного відділення Української бібліотечної асоціації, завдяки перемозі в конкурсі малих грантів "Підтримка місцевих ОГС та громадських ініціативних груп для здійснення демократичних змін в Україні" в межах проекту "Українська регіональна платформа громадських ініціатив", що адмініструється ГО "МАРТ" за фінансової підтримки Європейського Союзу.
  Учасники обговорили шляхи реалізації проекту, детально був опрацьований та вивчений робочий план, відбулося розподілення функціональних обов’язків і відповідальності за результати між членами ініціативної групи, розпланований інформаційний супровід і моніторинг реалізації проекту. Попереду багато роботи та сподівань, що праця бібліотечної команди принесе відчутну користь та допомогу користувачам бібліотеки, вимушено переміщеним особам з тимчасово окупованих територій і районів проведення АТО та місцевій громаді.
   "Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО Чернігівського обласного відділення УБА і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу".

Немає коментарів:

Дописати коментар