11 січня 2016 р.

АНОНС

  16 січня о 1200 год. у Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці імені В.Г. Короленка (просп. Миру, 41) відбудеться майстер-клас "Ліплення з полімерної глини" у рамках проекту "Інформаційна допомога внутрішньо переміщеним особам – запорука соціальної адаптації", який реалізується ініціативною групою "Небайдужі бібліотекарі", за підтримки Чернігівського обласного відділення УБА, за адміністрування громадської організації "МАРТ", у межах проекту "Українська регіональна платформа громадських ініціатив", що підтримується Європейською комісією.
   На майстер-класі вам запропонують виготовити власними руками унікальні сережки або брелок у техніці мільфіорі і кейн. Також матимете змогу навчитися основам ліплення, створити ваш винятковий шедевр і дізнатися багатоцікавого про полімерну глину (це пластичний матеріал для ліплення декоративних виробів, який використовується при створенні ляльок, біжутерії, квіткових композицій, сувенірних скульптур та ін.), а ще – ознайомитися з пізнавальною літературою з фондів бібліотеки.

Запрошуються родини вимушених переселенців, жителів і гостей міста. ВХІД ВІЛЬНИЙ
ПОПЕРЕДНІЙ ЗАПИС – ОБОВ’ЯЗКОВИЙ

За додатковою інформацією та попереднім записом звертатися:
Телефони: (0462) 65-14-34, 67-61-97, 098 6034191, 0634685570, 0992583590.
Адреса: 14000 м. Чернігів, просп. Миру, 41
E-mail: korolenkolib@ukr.net
URL: libkor.com.ua

"Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО "Чернігівське обласне відділення УБА" і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу".


Немає коментарів:

Дописати коментар