12 грудня 2015 р.

Майстер-клас з декупажу для вимушених переселенців

  12 грудня у Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці імені В. Г. Короленка відбувся майстер-клас "Декупаж" у рамках проекту "Інформаційна допомога внутрішньо переміщеним особам – запорука соціальної адаптації", який реалізується ініціативною групою "Небайдужі бібліотекарі", за підтримки Чернігівського обласного відділення УБА, за адміністрування громадської організації "МАРТ", у межах проекту "Українська регіональна платформа громадських ініціатив", що підтримується Європейською комісією.
  Учасниками майстер-класу стали родини внутрішньо переміщених осіб та жителі міста. Організатори заходу намагалися створити комфортні умови для морального та душевного відпочинку присутніх. Майстриня Марина Оксьоменко розповідала історію виникнення, практичне застосування та продемонструвала техніки декупажу. Гості дізналися, що декупаж – це декоративна техніка по тканині, склу, дереву та інших поверхнях, що полягає у вирізуванні візерунків із різних матеріалів та наклеюванні їх на поверхню, що декорується.
  "Як добре, що ми можемо зібратися всі разом у гарному приміщенні у дружній атмосфері та створити оригінальні подарунки своїм близьким напередодні Новорічних свят. А ще відволіктися від буденності та просто відпочити душею. З нетерпінням чекатиму на наступний майстер-клас" – поділилася учасниця пані Ірина.
  У затишній атмосфері кожний з присутніх власноруч задекорував святкову свічку та отримав ексклюзивний виріб на згадку. Учасники не просто приємно провели час за захоплюючим заняттям, але й навчилися створювати неповторні подарунки для близьких і прикраси для своєї оселі.
  "Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО "Чернігівське обласне відділення УБА" і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу". 





Немає коментарів:

Дописати коментар