28 вересня 2011 р.

Всеукраїнський день бібліотек


  27 вересня у великому читальному залі відбулись урочистості з нагоди святкування Всеукраїнського дня бібліотек. Це було дійсно свято для працівників публічних бібліотек міста Чернігова та області. В урочистих зборах взяли участь заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, начальник головного управління культури, туризму і охорони культурної спадщини Сергій Мойсієнко, начальник головного управління юстиції в Чернігівській області Олександр Карнабеда, голова обласної організації профспілки працівників культури Іван Буренко, головний редактор газети "Гарт" Дмитро Іванов. На урочистості прибули представники Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва, Чернігівської обласної бібліотеки для дітей, Чернігівської міської, районних, сільських бібліотек, друзі і партнери бібліотеки.
  Від імені обласної ради бібліотекарів привітав заступник голови обласної ради Валентин Мельничук. Вітаючи з професійним святом заступник голови наголосив на важливу роль бібліотеки у збереженні, накопиченні та популяризації знань культурного і просвітницького життя.
  Начальник головного управління культури, туризму і охорони культурної спадщини Сергій Мойсієнко відмітив важливість бібліотечної професії, побажав нових творчих звершень, успіхів у нелегкій , але почесній справі.
  Кращі представники бібліотечної когорти були нагороджені подяками обласної державної адміністрації, грамотами обласної ради, головного управління культури, туризму і охорони культурної спадщини та обласної організації профспілки працівників культури.
  Лунали вітання від партнерів, друзів бібліотеки, користувачів.
  Вже стало традиційним проведення фотоконкурсу "Життя, як книга" до Всеукраїнського дня бібліотек. Були підбиті підсумки конкурсу. Переможцям вручені дипломи та цінні подарунки від організаторів та спонсорів конкурсу.
  Голова Чернігівського осередку УБА Інна Аліференко привітала колег зі святом та вручила пам'ятні сувеніри. Не залишились без уваги ветерани бібліотечної справи і молодь, випускники Ніжинського училища культури ім. М. Заньковецької, які цього року прийшли працювати в стіни Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка.
  Завершились урочистості музичним привітанням викладачів та студентів Чернігівського музичного училища ім. Л. Ревуцького.
















Немає коментарів:

Дописати коментар