7 грудня 2015 р.

АНОНС

  12 грудня об 1100 год. у Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці імені В. Г. Короленка (просп. Миру, 41) відбудеться майстер-клас "Декупаж" у рамках проекту "Інформаційна допомога внутрішньо переміщеним особам – запорука соціальної адаптації", у межах проекту "Українська регіональна платформа громадських ініціатив", що адмініструється ГО "МАРТ" за фінансової підтримки Європейського Союзу.
  Напередодні Новорічних свят часто виникає брак коштів на красиві декоративні речі. Але кожній людині хочеться прикрасити або оновити свій дім. Як це зробити оригінально, швидко та економно можна дізнатися на майстер-класі з декупажу.
  Декупаж – декоративна техніка по тканині, склу, дереву та інших поверхнях, що полягає у вирізуванні візерунків із різних матеріалів та наклеюванні їх на поверхню, що декорується.
  Зробити будинок по-справжньому святковим можна за допомогою свічок, які прикрасять вашу оселю. Навчитися декорувати свічки, втілити свої творчі здібності, дізнатися корисні поради, залишити на згадку виріб зроблений своїми руками – все це ви зможете на майстер-класі у бібліотеці.

Запрошуються родини вимушених переселенців, жителів і гостей міста. Вхід вільний.

ПОПЕРЕДНІЙ ЗАПИС – ОБОВ’ЯЗКОВИЙ

За додатковою інформацією та попереднім записом звертатися:
Телефони: (0462) 65-14-34, 67-61-97, 098 6034191, 0634685570, 0992583590.
Адреса: 14000 м. Чернігів, просп. Миру, 41
E-mail: korolenkolib@ukr.net
URL: libkor.com.ua 
   "Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО "Чернігівське обласне відділення УБА" і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу".

Немає коментарів:

Дописати коментар