9 грудня 2015 р.

Комп'ютерна грамотність для вимушено переміщених осіб

  9 грудня в Регіональному тренінговому центрі відбувся тренінг для внутрішньо переміщених осіб "Основи комп’ютерної грамотності", у межах проекту "Інформаційна допомога внутрішньо переміщеним особам – запорука соціальної адаптації", який реалізується ініціативною групою "Небайдужі бібліотекарі", за підтримки Чернігівського обласного відділення УБА, за адміністрування громадської організації "МАРТ", у рамках проекту "Українська регіональна платформа громадських ініціатив", що підтримується Європейською комісією.
  Вимушені переселенці разом з тренером Наталією Клюкою почали вивчати програму Photoshop. Опанувавши загальні принципи і функції програми Photoshop, учасники залишились задоволеними своїми успіхами. Використання фоторедактора зараз популярне серед користувачів соціальних мереж, тож кожен, хто побував на занятті, зможе здивувати своїх друзів оригінально оформленими фотографіями.
  "Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО "Чернігівське обласне відділення УБА" і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу". 

Немає коментарів:

Дописати коментар