23 грудня 2015 р.

Успішно закінчила навчання з основ комп'ютерної грамотності друга група внутрішньо переміщених осіб

  23 грудня в Регіональному тренінговому центрі відбувся заключний тренінг з циклу тренінгів для другої групи внутрішньо переміщених осіб "Основи комп’ютерної грамотності" у межах проекту "Інформаційна допомога внутрішньо переміщеним особам – запорука соціальної адаптації", який реалізується ініціативною групою "Небайдужі бібліотекарі", за підтримки Чернігівського обласного відділення УБА, за адміністрування громадської організації "МАРТ", у рамках проекту "Українська регіональна платформа громадських ініціатив", що підтримується Європейською комісією.
  Тренер Наталія Клюка продовжила знайомити учасників проекту з  програмою Photoshop. Користувачі вчилися малювати та редагувати зображення у Photoshop.
  Наприкінці тренінгу керівник проекту Олена Попович і тренер Наталія Клюка урочисто вручили сертифікати про проходження навчання учасникам проекту та побажали успішного застосування отриманних знань, вмінь та навичок на практиці.
  "Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО "Чернігівське обласне відділення УБА" і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу".


Немає коментарів:

Дописати коментар