17 грудня 2015 р.

"Небайдужі бібліотекарі" зустрілися з вимушеними переселенцями у міському центрі зайнятості

  У рамках співпраці з Чернігівським міським центром зайнятості 17 грудня відбулася чергова зустріч представників ініціативної групи "Небайдужі бібліотекарі" з вимушеними переселенцями, у межах проекту "Інформаційна допомога внутрішньо переміщеним особам – запорука соціальної адаптації", за підтримки Чернігівського обласного відділення УБА, за адміністрування громадської організації "МАРТ", у рамках проекту "Українська регіональна платформа громадських ініціатив", що підтримується Європейською комісією.
  Під час заходу Оксана Плаунова презентувала довідник для переселенців "Інформація для внутрішньо переміщених осіб з окупованих територій. Адресні ресурси міста Чернігова".
  Присутні дізнались про безкоштовні послуги, які вони можуть отримати в Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В.Г. Короленка. Також вимушені переселенці отримали запрошення на заходи, які відбудуться у рамках проекту  "Інформаційна допомога внутрішньо переміщеним особам – запорука соціальної адаптації" та інші заходи, що будуть відбуватися у бібліотеці.
  Вікторія Примак надала інформацію про безкоштовні індивідуальні правові консультації спеціалістів, що відбуваються у Центрі правової інформації, який діє на базі бібліотеки.
  Вимушені переселенці  зацікавилися творчими майстер-класами, тренінгами з основ комп'ютерної грамотності та безкоштовними консультаціями юристів.




Немає коментарів:

Дописати коментар