11 листопада 2015 р.

Бібліотекарі допомогли вимушеним переселенцям опанувати комп'ютер

   11 листопада в Регіональному тренінговому центрі відбулося останнє заняття з основ комп’ютерної грамотності для першої групи вимушених переселенців у рамках проекту "Інформаційна допомога внутрішньо переміщеним особам – запорука соціальної адаптації", за адміністрування громадської організації "МАРТ" у межах проекту "Українська регіональна платформа громадських ініціатив", що підтримується Європейською комісією.
  Учасники проекту реєструвалися у програмі Skype та за допомогою тренера Наталії Клюки вчилися додавати контакти та спілкуватися, використовуючи даний сервіс. Після підведення підсумків курсу навчання, всі учасники проекту отримали сертифікати, які їм урочисто вручила директор бібліотеки, голова Чернігівського обласного відділення УБА Інна Михайлівна Аліференко.
  Випускники залишилися вельми вдячними бібліотеці, зокрема організаторам і тренеру, за отриманні знання, вміння та навички, а також уважне ставлення до кожного.  
  "Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО "Чернігівське обласне відділення УБА" і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу". 


Немає коментарів:

Дописати коментар